Välj ditt område

(rubrik saknas)

Har insett en sak angående Stockholms stad. De lever efter fyra av sju dödssynder. Girigheten är störst. Det ska sparas pengar för att Stockholms stad ska gå med vinst. Stockholms stad går redan med vinst men ska spara mer så att de högre upp i toppen kan leva i frosseri! En dödssynd det också!

Detta har lett till att man anställer minimum med personal inom vård och omsorg. Blir någon sjuk får de övriga arbeta och täcka upp för den sjuke då det kostar för mycket att ta in vikarier. Detta leder till brister i säker­heten inom vård och omsorg och sjukskrivningar. Vi är inga robotar. Det finns arbetslösa som mer än gärna vill arbeta. Är det då inte bättre att ta in dem än att bränna ut den personal som man redan har? Det kommer ju att kosta sjukskrivningar i längden! Dessutom blir det utredningar då något sker som beror på att man inte har kunnat tillfredsställa säkerheten.

Lättja och högmod finns också med i dagens styrande topp. Det jag ser just nu är att girigheten kommer att ha sitt pris inom snar framtid för Stockholms stad.

Sierskan

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Catti och Jari (Catti Brandelius och Jari Enqvist) gör musikperformance på Bredängs folkliga kulturfestival
Kultur

Späckad kulturfestival i Bredäng

Morgonkollen

Vaknade av explosion utanför villa

Trafik

Krock vid Barkarby skapade köer – tre skadade

Nyheter

Nu ryker glasskioskerna i Kungsträdgården

Nyheter

Begränsad Kårstalinjetrafik från nystarten

Nyheter

Lotta Edholm (L):”Låt staden betala vakterna”