Min lokala hjälte

(rubrik saknas)

Veckans hjältar är tränarna Perre, Mattias och Fredrik, lagledaren Jakob, materialaren Lars och kassören Cia som såg till att tjejerna som spelar fotboll i Spårvägen F 00-99 fick en fantastisk upplevelse under Gothia Cup! Ni är fantastiska!

Tacksam och glad mamma

Tack alla på Björkhagens hemtjänst och till avdelning 82 på Dalens sjukhus för ert kärleksfulla och trevliga bemötande mot vår far, farfar och svärfar Ernst Wahl.

Peter, Yvonne, Josefine Wahl

Ett stort tack till personalen som tog hand om mig på Curera läkarmottagning i Farsta så jag fick en stelkrampsspruta.

Kattbiten

Veckans hjältar är personalen på Björkhagens hemtjänst för det jobb de gör. Vet att de sliter hårt om dagarna. De har den bästa chefen inom äldreomsorgen och jag är glad att hon tog över i stället för att de skulle mista henne. Ni tjejer och killar som jobbar där, var stolta för ni gör ett kanonjobb. Ha en skön sommar!

En före detta medarbetare

Tack Anita, Carlos, Cecilia, med flera från Enskede hemtjänst. Ni är fantastiska! Med er omtanke och omvårdnad kunde Britta bo kvar hemma till 97 års ålder. Ni har besökt henne ibland fem gånger om dygnet för att se till att hon har det bra, äter sin mat, får i sig rätt medicin, ligger och sover i sin säng på natten och så vidare. Trots att ni har så många att besöka har ni alltid tagit er tid att vara vänliga och småprata.

Därför har Britta trots sitt sviktande minne kunnat känna sig trygg och talar om er som vänner som kommer på besök. Vi är så tacksamma! Britta bor numera på ett äldreboende i stadsdelen.

Brittas familj