Välj ditt område

(rubrik saknas)

Högdalens centrum för en tynande tillvaro. Butik efter butik stänger igen. Nu har nära 50 procent av alla butiker upphört. Citycon och Svenska kyrkan står som ägare till verksamheten i detta centrum.

En ny butik har vågat sig på att etablera sig på senare tid. Efter mycket kort tid har de anställda i butiken börjat med försäljning utanför butikens lokaler. Där stoppar man förbipasserande och försöker sälja in sina produkter.

Är det verkligen tillåtet att idka försäljning på detta sätt utanför egen butik? Tanken på att klädbutiker, matbutiker med flera ska göra samma sak är inte speciellt tilltalande! Att som Högdalsbo bli påhoppad gång efter gång är ganska tröttsamt!

Jag är allvarligt bekymrad över utvecklingen i Högdalens centrum och hoppas att Citycon och Svenska kyrkan tillsammans kan se till att få in nya seriösa affärsidkare så att vi får ett nytt levande centrum!

LH

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Dykare; Dykning; Instagram; Vändpunkt i livet; Patrik Jonson; Resarö; Vaxholm; Undervattensfotografering; Undervattensfoto
Livsstil

Patrik satsade på djupet efter vännens död

Brott

Trängde sig in och rånade kvinna i Husby

Poliser
Brott

En anhållen för dödsskjutningen i Tensta

Nyheter

Tre personer avlägsnades från Medis

Brott

Tre sexuella ofredanden på We Are Sthlm

Trafik

Riddarfjärdssimningen hindrar pendelbåt 85