(rubrik saknas)

Antingen är ni ej läskunniga toppat med total avsaknad av sunt förnuft, ni som utnyttjar dagisbarnens områden som hundrastgård kvällar och helger.

Det finns faktiskt barn som har allergier av olika slag och art, däribland pälsdjur. Tro inte att det yttrar sig som lite snuva. Nej luftvägarna stryps till totalt på mindre tid än ambulans hinner fram, om det värsta skulle ske.

Barnen behöver alltså inte vara bredvid hundpäls, det kan räcka med kontakt där ”lilla älsklingen” kissade eller dylikt). Området blir alltså kontaminerat.

Vi hundägare får ta emot tillräckligt med skit ändå. Jag har själv haft hundar i 40 år så det är självklart att vi tar gemensamt ansvar, med allt det innebär att vara hundägare. Oftast mer ris än ros, det följer med vårt hundägarskap.

Hoppas att ni nu fått en tankeställare och i fortsättningen masar er iväg till hundrastgården som ligger fem minuter bort, det bör inte vara för ansträngande. Glöm inte att medtaga bajspåsar, det ska även plockas upp efter vovven där! Det vet ni väl?

Nej just det var ju sunt förnuft som saknades.

Bonnie