ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Svar på insändaren ”Ta upp efter hästarna” den 11 mars:

Jag måste först få fråga Bosse varför du väljer att bo i Norra Djurgårdsstaden? Det hörs till och med på namnet vad det handlar om att bo där. Det heter ju inte direkt Norra Betonggårdsstaden.

Djurgården är en plats där människor, djur och natur möts – och så har det varit i många år. De flesta ryttare är mycket respektfulla och använder ridvägarna med stor hänsyn. Och är han så känslig för hästspillning, så kanske Bosse skulle valt en annan plats att bo på? Han tycker att man ska plocka upp det? Med svart sopsäck. Jag kan inte riktigt förstå hur svårt det kan vara att uppmärksamma hästspillning? Inte ska du behöva gå med blicken ned.

Det är en väsentlig skillnad på storlek jämfört med hundbajs. Hästspillning är dessutom ganska oförargligt. Hästen är som en gräsklippare och det försvinner ganska fort. Jag tror, att perspektiv på problem borde rannsakas.

Njut i stället av att det finns både djur och natur så nära vår citykärna och var stolt nästa gång du ser en häst eller andra levande djur. Det är unikt och du bor där!

Anna, Östermalmsbo och

njutare av Djurgården

ANNONS