ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Jag vill tacka mina kollegor på immunologiska transfusionsmedicin, Karolinska Huddinge, som planerat en överraskningsresa inför min stundande sjuttioårsdag och pensionsavgång. Resan blev ett minne för livet! Tack Beatrice, Fredrik, Catarina, Stella, Suzanne, Taina och Ingrid!

Lottie

Många klagar på kommunens hemtjänst, men Louise och de andra tjejerna och killarna på Adela omsorg gör verkligen allt och litet till för min mamma Birgitta. Det senaste halvåret har hon blivit bättre i stället för sämre, och lägenheten har aldrig varit så ren och fin. Hemtjänstens personal är de dolda hjältarna i samhället!

Dottern Johanna

Vi i föreningen Blue Hill vill skicka ett stort tack till dem som arbetar på Signalisten! I februari 2013 blev vi av med vår älskade lokal då den fick allvarliga vatten och rökskador efter en brand hos våra grannar ovan. För oss var inte Blue Hill bara en lokal, det var vårt hjärta, vår själ, en mötesplats som inspirerade och gav ungdomar möjlighet att utveckla sin kreativitet, det var ett andra hem för väldigt många. Nu är den äntligen färdigrenoverad och vi vill rikta ett stort tack till er som arbetar på Signalisten för att ni tog er tid och träffa ungdomarna och lyssnade på dem på riktigt. Vi kände oss delaktiga och detta gjorde att vi, med er skapade en äkta medborgardialog.

Blue Hill

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Solna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.