ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Den 24 juli åkte jag och min son för att bada vid Kanaanbadet. Det var mycket folk och svårt att hitta en parkering nära. Då vi hade mycket att bära skjutsade jag ner min son till vändplanen där han skulle vänta med bagaget medan jag parkerade. Då såg jag en parkering precis vid vändplanen där cirka 20–30 bilar stod och tänkte ”en stor parkering, full av bilar och ingen parkering förbjuden-skylt, här kan man parkera”. Jag hade tur och hittade en plats.

När jag kom tillbaka hade alla bilar fått 1 000 kronor i böter. När jag tittat efter närmare står det förvisso inte att det är en parkering, men heller inte att det är förbjudet att parkera. Den enda skylt som finns är till vänster om parkeringen och skylten gäller den uppfart som finns där.

Jag har badat här många gånger sedan dess och uppmärksammat att ”parkeringen” är full varje gång. När så många, dag efter dag råkar ut för detta är det kommunens strategi man faller offer för. Om det var skyltat parkering förbjuden skulle Stockholms kommun gå miste om denna guldgruva. Jag vill därför upplysa alla om att parkering ej är tillåten vid det som ser ut som en parkering vid Kanaanbadets vändplan.

Nitiskt regelföljande bilist

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Västerort - Hässelby Vällingby Spånga direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.