(rubrik saknas)

…är personalen på demensboendet Vindragaren avdelning 9A på Reimersholme för den kärlek och omtanke ni visade min faster under åren hon bodde hos er.

Hemlagad mat, aktiviteter, närvarande och kärleksfull personal. Hon fick ett värdigt och fint avslut hos er, tända ljus och en trygg hand att hålla i när hon lämnade detta livet.

Ni är ett föredöme och hon hade aldrig kunnat haft det bättre! Stort tack!

Brorsdotter

…är du otroligt snälla tjej som tog hand om min handväska som jag glömde på en parkbänk (på grund av amningskoma?) i utkanten av sjöstan den 10 september.

Jag var övertygad om att väskan och dess innehåll var förlorat och började direkt spärra kort och fundera på vad det skulle kosta att byta ut låsen hemma och fick kalla kårar av tanken på att någon okänd person kunde ta sig in i vår lägenhet.

Jag gick med min bebis som förstås var jättehungrig och lyckligt ovetande om alla händelser omkring honom och tog mig in i lägenheten med hjälp av extranycklar och satte mig och ammade.

Plötsligt ringde det på dörren och mitt sällskap öppnade dörren och där stod du med min väska i handen. Jag var i chock och var upptagen med att amma, så jag gick inte fram för att tacka dig för din hjälteinsats. Jag vill därför på detta sätt rikta ett stort och varmt tack till dig.

Ulrika, Hammarby sjöstad