ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Det är mycket klotter i Vallentuna, det ser nog de flesta som bor här. Jag läser artikeln i Mitti 4:e augusti med rubriken ”Klottret på tågen drabbar resenärer”. Där berättas om en redig familj som konfronterat tre klottrare som senare kunde gripas genom bilder på personerna och deras bil.

Min första reaktion blir ”deras bil?” I så fall måste de ju vara över 18 år. Läser sedan vidare att det handlar om tre män i 25-årsåldern. Kom igen, 25 år? Jag som alltid trott att klotter var något som bara missanpassade småungar håller på med.

Till er tre 25-åringar vill jag bara säga att jag tycker mycket synd om er. Har ni inte kommit längre i livet än så här? Ni borde ha fasta jobb, kanske bildat familj och vara ansvarsfulla vuxna. Ni ska se 12-åringar hålla på med klotter och göra som familjen som konfronterade er, ta dem i örat. Ni kanske motiverar det ni håller på med att det är konst. Jag tycker bara det är sorgligt.

Vad har hänt med världen när man inte längre kan säga ”dagens ungdom” och himla med ögonen. I dag får man tydligen säga ”dagens vuxna”.

Förfärad 70-talist

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vallentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.