(rubrik saknas)

Varmaste tack till Pernilla med son som sökte upp oss och såg till att vår katt Nappe återkom till hemmet i Band­hagen efter nästan två månader på ”luffen”! Han hade på oklara vägar tagit sig ända till Rågsved. Jag är så glad och tacksam att det finns så fina, underbara människor som bryr sig och hjälper till! All kärlek till er!

Aisha med familj

Ett ödmjukt tack till er tre underbara medmänniskor som tröstade och tog så väl hand om mig torsdagen den 9 juli då jag föll omkull med cykeln vid Farstavägen-Pepparvägen. Ett brutet nyckelben blev det.

Anna

Den 10 juli tog du, underbara tjej, hand om min dotter när hon fastnat med foten i rulltrappan på tunnelbanestationen i Farsta. Du kontaktade mig, ringde sjukvårdsvårdupplysningen och satt kvar med min dotter tills jag kom springande. Det finns inga ord som kan beskriva min och familjens tacksamhet till dig. Stora, varma kramar.

Sofia med dotter Antonia

Jag hade det stora nöjet att besöka Årstascouterna på Vässaröläger. Ledarna Per och Anders lagade all maten utomhus, ledde aktiviteter som surrning av matbord och diskbaljställ. Scouterna seglade runt ön, fick en tur med lotsbåten, spännande Trapperspår och ett häftigt bastubad med dopp i det tolvgradiga havet. Bara såå roligt och lärorikt.

Imponerad farfar Fredrik