(rubrik saknas)

För någon vecka sedan skulle jag köra ut från Vällingby centrums garage. Jag hade jobbat åtta timmar och hade bråttom hem till tvättstugan. Jag åker sällan bil, men denna dagen var jag tvungen att ha bilen för att hinna med lite ärenden.

Som vanligt vid rusningstid är det ibland svårt att komma ut från garaget. Det blir inte lättare när folk passerar utfarten framför garaget (som ligger mittemot Systembolaget).

Jag lät flera personer passera framför min bil. Till saken hör att det finns inget övergångställe just där. Till slut var jag tvungen att köra fram till korsningen och då hör jag en smäll bak i bilen. En arg tant slår med sin käpp på min baklucka, men jag har så bråttom att hinna hem till tvättstugan och laga middag till mina barn samt hjälpa med läxorna så jag kör vidare.

Efteråt märker jag att lacken har blivit rejält skadad och blir ledsen eftersom jag har en gammal veteranvolvo som är välbehållen efter en gammal man och jag ser det som en hederssak att behålla bilen i fint originalskick!

Så jag hoppas att du, stressade tant läser detta och att du hann fram dit du skulle.