(rubrik saknas)

Tillägnad Handens Närsjukhus avdelning 3: Jag blev av olika skäl inlagd på Handens sjukhus över jul och nyårshelgerna. Jag kände mig väl omhändertagen, fick all den hjälp som behövdes och kunde åka hem efter cirka 10 dagar. Med tacksamhet tänker jag på läkarnas, sjukhussystrarnas och överig sjukhuspersonals insatser. För övrigt rent och snyggt och prydligt. Överallt.

Alla som arbetade på Handens närakut och röntgen fredagen den 27 januari 2012 och mamman med ett litet barn som lät oss gå före er till doktorn. Ni är värda alla rosor som går att uppbringa. Tusen tack för god service och hjälp.

Tack all personal på avdelning ett på Handens sjukhus för att ni tog så väl hand om vår pappa under hans sista tid. Ni är väl värda ett stort fång rosor.

Handengeriatriken, de sista hjältarna. Jag vill tacka er så mycket jag bara kan, ni på avdelning 1, Handens sjukhus. Ni gjorde verkligen min pappas, Sune Lindstöms, sista tid på jorden, till ett paradis. Som ni tog hand om honom och oss anhöriga, så att Sune äntligen kunde somna in, är något jag aldrig kommer glömma! Tusen tack är för litet!

Tack till Ros-Anders gård i Tungelsta! Vi alla i familjen vill tacka personalen på avdelning Nyponrosen för ett fantastiskt bemötande, bra vård och omsorg av vår anhöriga Evald Westlund. Ni har gjort hans sista två år till de bästa av hans återstående liv. Att bara höra hans ord ”jag kan inte ha det bättre än så här” värmde varje gång vi besökte honom, vilket vi gjorde sex gånger i veckan under två års tid och han sa samma sak varje gång.Ett särskilt stort tack till Ehsan som tog hand om honom på avdelningen och även Maria Söderholm, sjuksköterska som gjorde allt för honom under hans sista tid. Tack för allt!

Stort tack till er i den röda VW-kombin som var så snälla och körde mig till AXA Sports center i Södertälje när jag kört av vägen mellan Tungelsta och Södertälje. Ni är värde ett helt fång med rosor!