ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Tack snälla ambulansman Mikael och kollega som den 29 december tog så väl hand om min sjuka mamma Elisabet som motsträvigt lät sig åka in akut till Sös. Tack för ett fantastiskt kompetent bemötande. Det kändes tryggt att just ni kom och på ett lugnt sätt fick med modern till sjukhuset. Efter två dygn på Miva var pulsen normal igen och modern hemma igen. Åter igen tack

Vi vill tacka Calle, Jenny och Fanny på Restaurangskolan i Handen, för det trevliga studiebesöket som vi hade hos er, tisdagen den 17 januari. Våra barn och vi vuxna uppskattade verkligen besöket hos er. Stort tack från de blivande ”resataurangägarna”.

Sussie, Jessica, Anneli, Kate, Nimo. Ni är dagens hjältar och förblir det i våra hjärtan! Ni hjälpte oss att leta,söka och sprida ut till alla att Vivi, vår fina tik, var ute vift. Hennes koppel gick sönder och hon blev förvirrad och sprang bort. Det finns massor med fler hjältar, mannen som ringde och berättade att Vivi befann sig i Svartbäcken, alla ni som var ute och gick, alla övriga grannar på Albatrossen samt alla ni vänner och okända som engagerade er på flera sätt! Tusen och åter tusen tack, vi är så tacksamma men ord räcker inte till hur glada vi är för er hjälp. Vivi är nu hemma efter cirka 18 timmars kamp i kylan, nu är hon välbehållen men trött och har fått ett nytt koppel! Massor med kramar till er alla.

Vill härmed hylla all personal på Ros-Anders gård för ert enorma arbete och ert underbara bemötande av boende och anhöriga. Ni är värda 100 rosor och mer därtill. Se till att lyfta varandra ännu mer och ge varandra feedback. Fortsätt framåt och ge det bästa till våra underbara pensionärer. Ni kan och jag vet att ni kan bli bäst. Vill också tacka enhetschefen för ett bra arbete med personalen.

M.H