ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Jag kan stå ut med att Svenska bostäder förstörde vår grillplats på Husingeplan. Nu bär vi ut bord och stolar till grillen som är för ett kompani men med sittplatser för två.

Jag kan också stå ut med att man slår sig gul och blå i tvättstugan som har fler tunga dörrar än torkmöjligheter. Tvättkorgarna går inte genom dörrarna om man inte håller dörrarna på vid gavel samtidigt som man måste dra i vagnen som också går i bitar om man drar i den. Inte enkelt, hoppas chefen för SB kommer och gör en provtvätt där!

Ja, och jag står ut med att Apoteket eller Medstop, som det så vackert heter på Reinfeldtska, släpper in en person i taget för att det är bara en person som jobbar på Medstop (sparar de på det viset?).

Men det finns en sak jag inte står ut med och det är att Nordea stänger banken i Tensta. Deras ursäkt är dessutom urdålig, enligt banken behövs inte banken i Tensta för att kunderna där använder sig mer av internettjänster. Ren lögn!

Vad säger ni till företagarna? Varför byggs det flera läghenheter om man inte har service av alla de slag? Hallå ni som betsämmer i stadsdelen! En bank behövs för att vårt område, som är lika mycket värt som Hamngatan som fått innerstadens alla kunder, ska kunna dra till sig arbetsplatser och nya invånare.

Är bankens vinster det enda som räknas? Är det inte människornas samlade kapital som ni bollar med utan att ens erbjuda den enklaste service?