ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Världens största fång med rosor vill jag ge den underbara personal som tog hand om mig och min familj när vi kom in till Huddinge sjukhus specialistmödravård och BB den 22 december. I den värsta tänkbara situation för en familj så gjorde ni det möjligt att härda ut. Jag kan inte nog tala om hur tacksam jag är för att ni var där och det går inte en dag utan att jag tänker på er alla.

Hände det sig att Stig, 90 år, gick in i torrbastun på Huddingebadet. Han blev sittande där och en i personalen såg att han fått en värmechock och hjälpte honom ned till en rullator och beställde färdtjänstbil till honom. Tack ska du ha, vilken service! Jag är nu återställd. Tack all personal som också blev involverad!

Min hjälte heter Benny Åbrandt. Han är min systerson och har ställt upp med att hjälpa till och ta hand om mina tvillingtjejer hela hösten och vintern. Han har pysslat om sina små kusiner på allra bästa sätt, hjälpt till vid storhandling, varit promenadsällskap med mera. Tack och kram från

Till min ängel (en kvinna med lång kappa i Vårby Gård): Lördagen den 4 februari kollapsade jag i snön och kom inte upp själv. Du stannade och larmade hjälp och räddade kanske mitt liv! Jag hoppas att du ser detta och tar emot min stora tacksamhet!