Välj ditt område

(rubrik saknas)

Veckans hjältar är Nobinas personal och särskilt den chaufför som hittade min ryggsäck som jag så slarvigt glömt på linje 872 på nationaldagen. Det blev en flopp som blev till en hit på eftermiddagen. Ni är verkligen proffsiga.

Agneta

Björn Storm på Tyresö bostäder måste vara den bästa och trevligaste besiktningsmannen som finns! Tack för den trevliga pratstunden under besiktningen och glad sommar!

Australiensaren

Sommarens hjälte är Jan, brandmannen från Trollbäcken, som har tagit som sin uppgift att hålla rent och snyggt vid Skrubba­badet. Jag mötte honom en tidig morgon på min hundpromenad då han krattade och plockade upp inte bara sjögräs som låg illaluktande i strandkanten utan också andra människors skräp, glasbitar, gamla grillar med metallgaller och så vidare. Detta är andra året som han tagit på sig helt frivilligt på sin egen fritid att ta med skottkärra och kratta för att städa snyggt på stranden så att andra kan njuta av vår vackra ­natur. Tänk om alla bara tog hand om sitt eget skräp och slutade krossa glasflaskor det finns massor av nya papperskorgar runt Skrubbabadet.

Annika & Kieron

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

Rejäl ”muskelfest” för bilälskare i Jordbro

Nyheter

Snart kan vildsvinen inta Stockholms gator

Nyheter

Flera toppmoderater kräver ledarens avgång

Nyheter

Här är de nya planerna för Söderhallarna

Morgonkollen

Två rån i Haninge – tros ha samband

Brott

Personal gömde sig på toa vid rån mot butik