(rubrik saknas)

Svar på insändare med rubriken ”Ställ inte bilister mot kollektivresenärer” den 21 februari: Inger och många med henne har fått sin vilja igenom. Nu får de stå gratis någon extra timme på V-H centrums parkering. Så bra då.

Hon proklamerar att vi andra som åker kollektivt ska ”komma med förslag” och inte ”bara klaga”. Vet du, Inger, om du hade orkat läsa min förra insändare så hade du sett att jag tycker att man ska skärpa kontrollerna vid tågnedgångarna, så att alla måste betala för att åka tåg. Många utnyttjar systemet med obemannade perrongentréer. På så sätt skulle man få in mer pengar som kunde satsas på annat. Dessutom, det enda du själv gör är att kräva fri parkering, inget konstruktivt med det alls. Så kasta inte sten i glashus. Jag vidhåller att många bilister är bortskämda och otroligt vana vid att få sin vilja igenom. Alla politiker och centrumägare riktar sig allt som oftast till just er. Vi andra glöms bort. Bättre busslinjer till exempelvis Länna köpcenter, en större och trevligare entré till Haninge centrum, fler skyltar på tågen om förbud mot att slänga upp skorna på sätet framför, är några förslag.

Jag är villig att betala en slant extra i skatt för att alla ska få det bättre, inte bara bilister, Inger. Kanske är det du som ska tänka om?

Bilister prioriteras – vi andra glöms bort