Min lokala hjälte

(rubrik saknas)

Lars Wessberg (M), så här är det! Om ni säljer och river Norrbergsskolan och låter ett byggbolag bygga bostäder där enligt den vision som nu cirkulerar i brevlådorna – då är det illa.

Du måste förstå att ett bygge av så många bostäder medför en stor påverkan på oss som bor på den här lilla ön. Vi kan inte ha fler bilar som åker runt i vårt lilla trafiknät, det är liksom illa som det är.

Det är också faktiskt helt obegripligt – om kommunen inte är helt pank – att man säljer de få tillgångar man har, det vill säga marken. Är det så att kommunen inte har några pengar kvar?

Det här har helt gått över styr. Det finns ett beslut om att inte riva Norrbergsskolan. Försvann det i samband med valet eller? Norrbergsskolan är en skola uppförd som en skola och dessutom avsett för stort slitage. Visst behövs omfattade renoveringar det tror jag ingen säger nej till. På Norrbergsskolans tomt kan man med lätthet även bygga en idrottshall och andra utrymmen. Men våra barn kanske inte är värda sjöutsikt, utan den platsen kanske välbeställda människor från andra kommuner ska ha.

Arg mamma