ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Kommentar till ”Jag ser fram emot ett besök på Årsta holmar” och ”Årsta holmar tillhöra alla” den 27 november 2012: Folke och Hans Carlsén. Ta för er grabbar. Invadera holmarna. Skräm skiten ur djurlivet och försök att förklara för dem att de blir lämnade ifred vissa tider per dygn och år. Låt supande idioter lägga beslag på naturen på holmarna och hoppas och be att polisen håller ordning på dem.

Självklart ska ni och alla andra som tänker som ni gör ha företräde före andra levande varelser på denna jord. Självklart ska ni visa alla dessa båtägare att de inte har ensamrätt, det är viktigt. Kafé, promenadstigar, badstrand, eventuell nattklubb och resturang. Go for it! Vi behöver inga djur på denna jord. Vi klarar oss utmärkt utan dem. Staden är till för människor. Det har människan bestämt för människan har byggt staden och kört iväg djuren. Det är bara människan och människans önskemål och behov som räknas.

Ni Folke och Hans Carlsén är två av alla dem som inte inser att utan djur och natur överlever inte människan. Ni inser heller inte att det faktiskt endast är vi människor som inte har en enda funktion på denna jord. Vi behövs helt enkelt inte. Allt vi åstadkommer är att förstöra vår jord och så småningom förinta den.

Så länge det finns människor som tänker som ni gör kommer vi aldrig någonsin att kunna rädda vår jord.