(rubrik saknas)

Svar på insändaren ”De vuxna stod och lät mobbaren bara gå på” den 9 oktober:

Jag blev så ledsen när jag läste din insändare. Inte nog med att de där fjantarna till mobbare stod och skrek otrevligheter, ingen vuxen hjälpte dig som de skulle ha gjort. Jag är mamma till två flickor och jag blir så upprörd när jag tänker på att det lika gärna kunde ha hänt dem. Jag vågar påstå att jag skulle ha skällt ut mobbarna efter noter om jag varit där, men ibland kan vuxna också göra fel och jag tror att föräldrarna som var där inte visste vad de skulle göra.

Tack vare att du skrev din insändare tror jag att fler vuxna tänker efter och vågar rycka in om de ser något som är så här fel. Det sägs att det behövs en hel by för att uppfostra ett barn. Hoppas alla vuxna tänker på det, för att stödja de som blir utsatta för orätt men också för att tala om för barn och ungdomar (och vuxna!) som gör fel att det inte är okej!

Svenskar verka tro att allt är någon annans ansvar, men att skapa ett bra samhälle är allas skyldighet. Bra jobbat tjejen för att du är modig och ser till att folk tänker till. Stå på dig!