(rubrik saknas)

Nu lämnar vår Viktor Hannebergs förskola och går vidare till skolan. Han har haft en helt underbar tid på förskolan, superbra personal och kompisar. Vi vill ge en jättestor bukett blommor till all underbar personal på Solen och Stjärnan som gav Viktor kärlek och trygghet! De fick även hans nojjiga och blödiga föräldrar att känna sig trygga! Tack! Även en stor bukett till Jonna i köket som lagade den godaste maten till barnen. Jag vet att ni inte alltid har det så lätt och att det är tungt i mellanåt men vilket bra jobb ni gör!

Familjen Svärd Majgren

Veckans hjälte är den man som hjälpte mig på Huvudstabadet när jag inte fick upp min solstol. Gjorde några fruktlösa försök men detgick inte. Pinsamt! Frustrerad la jag ifrån mig stolen. Efter en stund hör jag en vänlig röst som frågar: Vill du ha hjälp med den där? Han hade sett från andra sidan av badet att det inte gick så bra.Han fixade stolen, så klart. Resten av dagen smålog jag för mig själv. Inte bara för det komiska i det hela utan mest för att det finns så snälla och hjälpsamma människor. Tack !

Solstolstanten

Vet inte hur vi någonsin ska kunna tacka er, Sonja, Nils-Eric och Christer. Sedan mina föräldrar tragiskt gick bort för cirka två år sedan har ni funnits här för mig och min son i vått och torrt. Era hjärtan är ofantligt stora. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka er för allt ni gör för mig och Isaac. Vi älskar er från djupet av våra hjärtan. Finare människor finns inte!

Nettan & Isaac