Välj ditt område

(rubrik saknas)

Äntligen! med det utropet refererar till samtliga insändare i Lokaltidningen Mitt i den 4 juni – om klotter, nedskräpning, bortglömt byggbråte och grus och sand på våra gator.

Stort tack för att ni tröttnat på allt ”skit” ni uppmärksammat runt omkring er och säkerligen velat klaga på under lång tid.

Jag instämmer till 100 procent i era insändartexter. Och jag är inte ensam – vi är inte ensamma. Det finns många i Bromma som tycker precis som vi, men helt enkelt inte orkar bry sig om eländet. Det är djupt tragiskt att det fått gå så långt, och tyvärr verkar det vara som vanligt: ”Så länge ingen dör så är det inget problem.”

Jag passar på att uppmana samtliga som tycker att saker och ting inte fungerar i samhället att påtala detta genom klagomål, insändare, debatter, flygblad etcetera så att de som är ansvariga vaknar från sin slummer och börjar inse att de inte kan lyfta sina höga löner utan att ta sitt ansvar!

Håkan i Alvik

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Dykare; Dykning; Instagram; Vändpunkt i livet; Patrik Jonson; Resarö; Vaxholm; Undervattensfotografering; Undervattensfoto
Livsstil

Patrik satsade på djupet efter vännens död

Brott

Trängde sig in och rånade kvinna i Husby

Poliser
Brott

En anhållen för dödsskjutningen i Tensta

Nyheter

Tre personer avlägsnades från Medis

Brott

Tre sexuella ofredanden på We Are Sthlm

Trafik

Riddarfjärdssimningen hindrar pendelbåt 85