(rubrik saknas)

Hade inte jag stannat till i mitten av övergångsstället för att plocka upp telefonen ur fickan den 7 november så hade min två veckor gamla son blivit påkörd.

Jag passerade övergångsstället utanför Subway då en fartdåre körde mot rött i en väldigt hög hastighet samt väjde för en stillastående bil som väntade på att det skulle bli grönt. Jag regerade när jag hörde däckskrik så jag kollade åt höger och såg denna bil köra förbi i världens fart utan att ens bromsa in. Jag skrek efter bilen.

Jag vet att man ska kolla alla håll när man går över vägen men bilisten borde veta att man stannar när det är rött. Han åkte på raksträckan så han borde sett både rödljuset och övergångsstället. Det var bara ren tur att det varken blev krock eller en olycka men med sådana i trafiken kommer det att ske någon dag.

Det var en till mamma med sin son som var tvungen att tvärstanna. Till och med hennes son reagerade på denne bilist och frågade sin mamma varför han körde så galet. Hade han hållit hastigheten så hade han hunnit bromsa in. Ifall polisen hade sett det så hade han blivit av med körkortet.

Du borde skämmas du som körde. Vill du ta folks liv kanske? Lämna bilen hemma. Detta däckskrik ekar i mitt huvud för jag fick en sådan chock.

Fartdåren var nära att döda min lille son

Vi lämnade över en ekonomi i balans