(rubrik saknas)

Ett Stort tack till er som hjälpte mig då jag halkade till och föll vid busshållplatsen i Vendelsö(Skomakarvägen vid Hagaskolan) måndagen den 20 februari. Ett stort tack till dig som hjälpte mig att resa mig upp, och ett stort tack till dig som skjutsade hem mig från busshållplatsen. För er information: Det blev fraktur i foten, operation med skruvar, samt gips på det. Ännu en gång: Stort tack till er båda!

Vill framföra ett tack till de som anordnat den fina konserten i före detta Jordbromalmsskolans aula den 14 mars. Ni ska ha en stor ros för detta.

Tänk om alla äldreboenden kunde vara som Mossens demensavdelning på Hagagården i Vendelsö. Vår älskade Allan Jungstrand möttes av en fantastiskt engagerad personal med Els-Mari och Nerminka i spetsen. Även vi anhöriga har varit så väl omhändertagna i stunder då modet sjunkit. Våra små barn har lekt med katten Tusse och roats av personalens skoj och hyss vilket bidragit till den fina familjekänslan. Stort tack också för tiden dessförinnan på avdelningen Ängen. Varmt tack till er alla – vi saknar er!

Tack till all personal på kortidsboendet ”Gula korridoren” på Handens sjukhus. Ni pysslade om vår mamma Birgitta Lindberg på bästa sätt och vi fick alltid ett så fint bemötande. Ni gjorde hennes sista tid fin.