(rubrik saknas)

Ett stort fång med med alla sorters blommor i världen vill vi ge till tandläkarna Amanjh Hamed och Amin Ghannadi med kollegor på Handentandvården Praktikertjänst för ett underbart bemötande och för att på ett helt underbart sätt få de mest tandläkar-rädda människor att känna sig harmoniska, lugna och orädda.Ni ska ha ett jättestort tack för att ni finns!

Vill tacka ambulanskillarna som hittade mig i mitt hem den 17 februari mellan klockan 6 och 8 på morgonen på Stenbockens gata! Och var så kloka att leta efter mitt id-kort och mina nycklar. Jag lever tack vare er! Evigt tacksam!

Ett stort fång blommor till den man som onsdagen den 22 februari bar mig på sin rygg till ICA på Sleipnervägen efter att jag ramlat och fått en fraktur på min knäskål. Trots att du hade bråttom och skulle med tåget till sitt arbete hjälpte du en medmäniska. Åter igen kram och ett stort tack för den ovärdeliga hjälpen jag fick av dig.

Jag vill tacka alla möjliga och omöjliga samarbetspartners inom och utom kommunen. Tack också till våra utmärkta receptionister och städkillen på plan 1. Ni är duktiga! Mest av allt vill jag tacka mina klienter som lärt mig allt (nästan) om jobbet som socialsekreterare. Det har varit ett nöje att följa er. Ni är bäst. Allt gott!

Handens korttidsboende blev för min far, Ulf Bengtsson, en sista gnista lycka innan han gick bort till sin Magda. Ett stort hjärtligt tack till personalen som hjälpt honom.

10 000 röda rosor till den hedervärda person som lämnade in min kvarglömda väska till receptionen i kommunhuset i Handen den 22 februari.