(rubrik saknas)

Den som bor i flerfamiljshus är, som allmänt känt, skyldig att visa sina grannar hänsyn. En bra grundregel är att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Själv har jag ansträngt mig för att vara en riktigt bra granne och gjort mitt bästa för att inte störa någon. Men det räcker tydligen inte att man alltid visar hänsyn. Minsta lilla misstag, som att tappa något i golvet, får helvetet att braka lös. Det räcker med en enda gång så är det kört. Då börjar grannen banka klockan 22.30 för att hämnas. Bankar man tillbaka fortsätter han att banka tills solen går upp, och väcker en tidigt på morgonen igen. Bara för att man råkade tappa en tejprulle i golvet.

Har visat så oändligt mycket hänsyn och tassat på tå för att inte störa. Men detta är vad man får tillbaka. Har fått problem med hjärtat och det förvärras när han håller på så här. Är nära att åka på en hjärtinfarkt på grund av det här och kommer förmodligen inte kunna träna på flera månader. Så går det när man visar för mycket omtanke.

Vaxholmsbo, sjukskriven pga grannen