(rubrik saknas)

En enormt stor bukett rosor vill jag ge till Elisabeth, Ludde, Robin och de andra instruktörerna som fyra kvällar i veckan kör gratis zumba i Skavlöten. Tänk om alla hade så stora hjärtan som ni har! Ni är fantastiska som kväll efter kväll bjuder så mycket av er själva till oss! Ett stort tack för att ni finns!

Anna och alla andra ­zumbadansare

Jag vill skicka tusen rosor till personalen på Ymerbackens förskola i Täby Kyrkby, som alltid tar hand om våra barn på ett så bra sätt. Det är alltid en familjär, trygg och lugn stämning som märks på barnen även när vi kommit hem. Det är tack vare er i personalen som det blivit så. Fortsätt jobba på som ni gör, för vi har väldens bästa förskola!

Alexandra Freding Valdre

Tack för att ni har gjort så fint i rosenparken vid Täby centrum. Det är många som vistas där, både hundägare och gamla och barn. Så här fin som den är nu har den inte varit förut.

Stefan

Lasse på NCC som röjer runt i vår kommun, du är en pärla som håller ordning på buskar och träd utmed våra gångbanor och vägar. Du ser också till att hund­latriner töms med mera. Det borde finnas fler arbetsmyror som dig. Tack för att du finns.

Doggywalker