ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

God Jul alla politiker i Täby! Året går mot sitt slut och vi ser fram emot ett nytt, händelserikt skolår i Täby! Förväntningarna hos oss lärare är stora när det gäller de satsningar som kommer att göras under valåret 2014. Inte minst handlar det om våra förväntningar när det gäller utfallet i den kommande lönerevisionen!

Trots en nedåtgående trend i övriga landet uppvisar Täbys skolor goda resultat. Detta måste självklart uppmärksammas av våra politiker och medföra en tydlig feedback till lärare och skolledare. En god prestation ska ge en god löneutveckling! Täby måste höra till de kommuner som lägger ut mest på lärare och skolledare!

I övrigt kan vi konstatera att kommunen arbetar vidare med förslag till åtgärder för att minska arbetsbelastningen bland lärare och skolledare, efter den framställan som lämnades in av Lärarförbundet i våras.

Vi ser fram emot resultatet och hoppas att vidtagna åtgärder kommer att innebära en tydlig skillnad ute i skolorna! God Jjul och ett Gott nytt år tillönskas av styrelsen för Lärarförbundet i Täby!

Lärarförbundet Täby

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Täby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.