(rubrik saknas)

Rickard Wolffs föreställning i Åkerbyparken den 24 augusti var inspirerande. Hans stora skådespelartalanger samt intressanta röstvariationer fångade publiken helt och hållet. Att kärlek kan gestaltas på många sätt visade herr Wolff prov på. Både musik och röst ökade i intensitet allt som konserten framskred. Slutnumret ” jag ser bara nakna kroppar …” gav säkert rysningar hos våra unga i publiken.

Många Täbybor kom till denna mycket personliga och professionella föreställning. En otroligt väl samspelad orkester ackompanjerade. Kapellmästaren hade verkligen gjort sitt inför konsertpremiären som ägde rum i Täby.

Men var fanns Täbyledarena? Vi hälsades välkomna av någon som inte presenterade sig. Men det stod Täby kommun på hennes rygg, så sannolikt var det kommunnen som arrangerade konserten. Varför hälsades vi inte välkomna av Täby kommunalråd (det finns flera) eller kulturchefen?

Det hade varit ett ypperligt tillfälle att kort och livfullt presentera kommunens stora kultursatsning. (Snart nalkas kulturdagarna.)

Vi ser ofta kommunalråd inviga dagis, ta första spadtag, klippa band och så vidare, där inte så många kommuninvånare finns med. Synd att inte Täbys ledare tog chansen att möta så många Täbybor i denna underbart ljuva augustiafton.

Cecilia Silfwerbrand