ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Låt budkaveln gå: Nu startar Hagalundspartiet! Nyligen stod det att läsa i lokalpressen att föräldrarna hade överklagat beslutet om nedläggning av Fridhemsskolan och att undertecknad tog initiativ till att starta ett nytt kommunalt parti inför valet 2014: Hagalundspartiet.

Det har hänt för många saker de senaste åren för att medborgarna, nu i Hagalund, skulle kunna acceptera läget. Politikerna i helig allians och en flat opposition har tillåtit en social nedrustning som drabbat mest familjer och barn.

Min gode vän Christer är en välkänd Hagalundsbo som har arbetat i tio år på entreprenad och drivit Hagalundsparken med hela sitt hjärta. När han plötsligt, efter 22 års arbete i Hagalund, tvingades sluta fick jag nog.

Först kommunaliserade Alliansen parken. Oppositionen satt med armarna i kors och gjorde inte som vi i Hagalundspartiet: krävde att hela personalen skulle få vara kvar.

Då insåg jag att det behövs ett nytt parti i Solnas kommunalval, ett parti där folk jobbar med kött och blod och inte spelar monopol med skattepengar och raserar allt som byggts upp. .

Till de värsta nämnderna hör kultur-och fritidsnämnden som lägger ner ungdomsgårdar, bibliotek med mera i stadsdelarna. Det behövs nya människor i den och andra nämnder!

Nu jobbar vi på nytt partiprogram. I det sätter vi ungdomen främst och kräver bland annat en ungdomsgård, fotbollsplan och basketplan. Vi kräver också bibliotek (enligt svensk lag) och apotek till Hagalund.

Inte minst kräver vi att den huvudled från Hagalund, som leder nedför en gammal trasig trappa till Solna station, ska byggas om och anpassas för rullatorer.

Ludde Lindström

ANNONS

Hagalundspartiet

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Solna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.