(rubrik saknas)

Det är märkligt att kommunen är så ogin med att underlätta för oss som behöver infartsparkera vid Barkarby pendeltågsstation. Speciellt nu när spårutbyggnad pågår mellan Barkarby och Kallhäll.

Jag åker från Barkarby station och där har ett antal p-platser försvunnit i samband med spårbygget. Kommer man efter klockan 8.30 så är det fullt!

Om viljan fanns skulle det gå att göra en längs med-parkering med några platser mot spårområdet på den ”stora” parkeringen, men då måste lite växter och buskar röjas.

Sedan går det parkeringsvakter och lappar bilarna som står utanför piltavlan på den lilla ”mellan-parkeringen”. Drabbades senast häromdagen när jag måste bli av med bilen.

Är det så att man måste ta bilen in till stan? Jag bor i Skälby och det är långt ut till vägen där bussarna går, speciellt när man har kassar att bära och fått stå på bussen. Ska vi behöva vänta på förbättring tills spårbygget är klart?

Jag har bott i Skälby i 25 år och det är inte många gånger som någon upprustning av stationen/hållplatser och p-platser gjorts. Någon tjänsteman från kommunen rekommenderas ett studiebesök. Barkarby och Skälby tillhör också Järfälla kommun, om de nu har glömt bort det.

Bettan B