ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Svar på insändaren ” SD-politiker har fått lite samvete i julgåva” den 10 januari:

Liberala ungdomsförbundet använde sig i sin insändare av Sverigedemokraternas namn för att dra uppmärksamheten till sig själva. Givetvis passade man också på att anklaga SD för sådant som uppfunnits i deras egna hjärnor.

Flyktingar tvingas inte alls att gömma sig i Sverige. Vi har kanske världens generösaste regler. ALLA flyktingar har rätt att stanna. Dessutom de med flyktingliknande skäl. Många tusen får också stanna av humanitära skäl. Liksom de som har nära anhöriga här. De som gömmer sig har helt enkelt inte tillräckliga skäl. De är inte papperslösa utan har fått avslag efter en noggrann prövning.

Nästan varje dag kan vi i tidningar och TV se annonser som vädjar om stöd till skolor och läkarvård i fattiga länder. En hundralapp i månaden ger utbildning och ett bättre liv till fattiga flickor och pojkar. Tio kronor räddar livet på ett sjukt barn. Liberalerna väljer då att i stället satsa miljarder på människor som sökt sig hit främst av ekonomiska skäl.

Vi i Sverigedemokraterna vill ha en politik som är human inte bara i teorin utan också i verkligheten genom att hjälpa så många som möjligt där våra pengar gör störst nytta. Vi ser detta utspel ifrån LUF som oseriöst.

SD vill inte alls ha en inhuman politik