ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

… är du busschaufför på 178 som stannade och släppte in mig i bussen vid korsningen efter busstorget i Jakobsberg vid 17-tiden på årets sista fredagskväll.

Jag vet att du inte ska stanna där, men jag är dig evigt tacksam för att du gjorde det. Det betydde mycket att jag kom med bussen. Så är det bevisat att det finns snälla busschaufförer.

Min make kom hem från Danderyds sjukhus med tre recept. När jag skulle hämta ut dem visade det sig att en medicin inte fanns på de tre apoteken i Jakobsberg.

Till slut fick jag hjälp av vårdcentralen i Jakobsberg med nytt recept. En ros till dig som hjälpte mig att komma i kontakt med en läkare.

… är Violas hemtjänst som alltid ställt upp för våra föräldrar. Trots att det ibland har varit med kort varsel har det mesta löst sig med er initiativförmåga och ert vänliga bemötande.

Ullas barn

… är min mammas man Jörgen som släckte en eld som precis hade börjat ta fart över bordet på min 8-åriga kusins födelse­dagsmiddag. Jörgen släckte elden med sina bara händer och brände sig lite på armen. Men snabbtänkt var han, det kunde ha slutat värre.

… är alla fantastiska läkare och sjuksköterskor på ASIH i Järfälla. Ni gör tillvaron fantastisk för alla patienter. Det borde finnas fler människor som ni.

Jag vill tacka världens bästa dotter Nadja för att du har funnits här när jag har haft det som svårast. För att du orkat pusha mig när jag nästan gett upp, skrattat med mig när jag varit glad och gråtit med mig när jag känt mig nere. Att du har låtit oss vara hos dig när inte kommunen ställt upp.

ANNONS

Hade jag ett trollspö skulle jag förvandla dig till den prinsessa du förtjänar att vara för resten av ditt liv . Jag är dig evigt tacksam och älskar dig gränslöst.

Mamma