ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

I samband med att det är så mycket negativt som skrivs om Caremas äldreboenden vill jag lyfta fram att det faktiskt också finns väl fungerande verksamheter. Jag tycker vi ska ta fram de ”goda” exemplen, och och låta dem få bli förebilder att efterlikna.

Ett gruppboende som är värt att lyftas fram som ett bra föredöme är gruppboendet Carema Care Frihetsvägen i Jakobsberg. Vill också lyfta fram aktivitetscentrumet ”Sysslingen”.

Personalen på Carema Care och på Sysslingen får veckans största blomsterfång för sitt fina arbete och engagemang för de boende.

Hör och häpna! Kommunen kommer att ploga Veckovägen varje tisdag 08.00 – 16.00 hela vintern samt sopa den varje tisdag hela sommaren mellan samma tid. Gäller även mittsträngen!

Tråkigt bara om det till exempel snöar på en onsdag – får detta ligga kvar till nästa tisdag? Problemet är att det finns väldigt ont om parkeringsplatser just på Veckovägen. Det ska även bli spännande att se om man verkligen kommer att sopa hela gatan VARJE tisdag under sommaren.

Biggan

Varje dag reser vi med tåg. Ibland kan tåget vara fullt. Miljön är väldigt trång. Ofta ser man äldre människor och gravida kvinnor som har svårt att få sittplatser, eftersom yngre personer inte tar hänsyn till de äldre. Vi måste vara snälla mot andra människor och resa oss om vi ser personer som har svårt att stå. För att allting som vi gör får vi tillbaka i framtiden.