ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Stort tack till personalen på Åkersberga jourmottagning som den 14 januari tog emot mig när jag hade skurit upp knäet på en glasbit. Inom en kvart efter olyckan var jag sydd med fyra stygn.

Stort tack även till alla vuxna som lät oss gå före i kön!

Albin och hans föräldrar

Onsdagen den 12 januari körde vår dotter och hennes kompis omkull på moped vid övergångsstället brevid Favoriten. Vår dotter blev ganska kraftigt skadad. Ändå gick ett par som var ute och gick bara förbi som om inget hänt. Bilar körde också förbi. Det var först bil nummer tre som stannade. Det var en kvinna, hon frågade ur det gått och hjälpte vår dotter.

Tacksam förälder

Ett fång med vackra blommor till ledning och personal på Vårdbo, Åkersberga. Tusen tack för fint julbord för boende och anhöriga den 22 december 2011.

BD

Tack snälla rara du, som tisdagen den 27 december plockade upp en liten vit Åhlénspåse på Hamngatan utanför Coop i Vaxholm. Jag tappade den när jag skyndade in i väntande bil. (med kö efter.)

Vid utfarten från Vaxholm saknade vi påsen och vände genast om, dock utan större hopp om att återfå den.

ANNONS

Men se! En klok människa hade hängt upp påsen på lyktstolpen! Vi blev otroligt glada, det besparade oss massa besvär. Vi är bägge runt 90 år.

Två tacksamma turister