Min lokala hjälte

(rubrik saknas)

Vi vill tacka personalen på avdelning ett på Handens sjukhus för att ni tog så väl hand om vår far under hans sista tid. Ett stort fång rosor till er! Varma hälsningar från Gudrun, Anders, Hillevi och Åsa.

Varmt tack till den chaufför som körde den Samtransbil som hjälpte mig när jag halkade och slog i bakhuvudet den 13 januari. Du inte bara hjälpte mig upp utan körde mig också till Tyresö-Hälsan. Fler skulle vara som du!Siw

Marie Jensing är min hjälte! Tack för allt – du är bäst! Kram!

Stort tack och massor med blommor till Monika och Kattis på förskolan Båten som snabbt fick upp min Ida till Bollmora vårdcentral (och fanns hos henne där) då hon klämde sitt finger svårt i dörren på förskolan. Självklart även tack till läkare Johan Frederiksen och Åsa som gjorde ett kanonjobb med ihoplappningen. Utan er alla hade inte Idas finger i dag haft så goda chanser. Jag är så tacksam!

En stor bukett vackra tulpaner till världens bästa läkare – Birgitta Herrlin på Trollbäckens vårdcentral. Vilket fantastiskt bemötande och engagemang! Vilken underbar hjälp och trygghet när man inte mår så bra! Tusen tack!

Tack alla som ställde upp då jag fastnade i diket i Hårds Backe lördagen den 11 februari. Ni var riktiga hjältar i vardagen. Dikestjejen