”Beklagar att du inte gillade Bob Hanson”

Trollbäckens kyrka svarar en skribent som var missnöjd med Bob Hansons framträdande i vid en jubileumskonsert i kyrkan. FOTO: Anna Wilson
Trollbäckens kyrka svarar en skribent som var missnöjd med Bob Hansons framträdande i vid en jubileumskonsert i kyrkan. FOTO: Anna Wilson

Svar på insändare med rubriken: ”Hur använder Svenska kyrkan mina pengar?”den 25 december:

Hej Leif! Först av allt vill vi tacka för att du besökte vår Jubileumskonsert och deltog i Jubileumsmässan den första advent i Trollbäckens kyrka.

Både konsert och högmässa var välbesökta, och vi gläds åt att så många Tyresöbor ville vara med och fira kyrkans 20-års jubileum.

Vi ville bjuda på en fin upplevelse, för både liten och stor, och förutom sång och musik, gudstjänst med tårta och kaffe, pyssel och fiskdamm för barnen, bjöd vi in estradpoeten Bob Hansson.

Bob är en omtyckt och aktuell poet som bjuder på tänkvärd poesi ur ett oväntat perspektiv.

Tyresö församling håller kyrkorna öppna för alla, med gudstjänster, föreläsare, musiker och sångare som engagerar och berör.

Naturligtvis kan inte allting falla alla församlingsbor i smaken, men vi försöker hålla både en bredd och kvalitet. Med din insändare blir det tydligt att du inte uppskattade Bobs framträdande, och det beklagar vi såklart. Vi hoppas att du uppskattade andra delar av vårt jubileumsprogram och hälsar dig välkommen också framöver till Trollbäckens kyrka.