Brandbergsskolans personal är jättebra

I höstas gick det att läsa om Brandbergsskolan och det negativa som bara kommer fram.

Jag vill hylla Brandbergsskolan, hur trevligt det är att komma in och känna sig välkommen. Alla hälsar fast de inte vet vem man är.

Det stod att många väljer andra skolor (och det är här politikerna kommer in). När Brandbergsskolan slogs ihop med Klockarberg så skulle det byggas en större skolgård så att de yngre hade en bra och säker skolgård.

De skulle ändra på vår gata och bygga något slags tält så att de kunde spela fotboll med mera, men som vanligt är det stora ord men inget händer. Om jag hade barn i den yngre åldern så skulle inte jag välja denna skola på grund av skolgården. Inte för personalen, för de är jättebra.

De tar tag i saker som händer och det har de gjort i alla år. Eftersom inget har hänt på dessa tre år så kan man ju fundera på vad politikerna vill med denna skola. Ska den inte finnas kvar, är den för dyr eller? Det dåliga rykte som skolan har fått är fel. Man får det stöd som behövs för sitt barn.

Jag tycker att ni inte ska låta bli att besöka skolan inför ert val av skola.

Jag hoppas politikerna gör något åt detta med skolgården och planerar för en fortsatt trevlig skola i Brandbergen. Som det är nu kan vi inte ha det, för lite lek och gungställningar.

Det är som om alla olika politiska partier satt i ett rum och fick dela på fyra stolar. Lycka till. Tur att det är val år.

En tacksam förälder som har fått mycket hjälp med sitt barn som blev kränkt när vi började