ANNONS

Dags för beröm till Saweståhl

"Jag har tidigare, med all rätt, kritiserat kommunen för deras benägenhet att placera höghus i villakvarter, men i dag vill jag ge beröm till Fredrik Saweståhl" skriver signerat Långben.
ANNONS

Kommunen och Fredrik Saweståhl backade en smula och skickade byggprojektet vid Apelvägen där Bo Aktivs malplacerade höghus ingår på återremiss.

Jag har tidigare, med all rätt, kritiserat kommunen för deras benägenhet att placera höghus i villakvarter, men i dag vill jag ge beröm till Fredrik Saweståhl som visade lite ryggrad och inte antog detta massiva projekt i sin helhet.

Kanske finns det hopp om mer anpassad byggnation i framtiden? Kanske har man börjat lyssna på den stora opinion som inte är emot att det byggs utan hur  det byggs?

Skämskudde går till Socialdemokraterna (S försökte få igenom förslaget trots många felaktigheter) som uppenbarligen värnar mer om byggbolagens ekonomi än om oss i Tyresö. I mina ögon är detta ganska långt från klassisk S-politik. Var har Er kompass tagit vägen?

Slutligen lite ris till kommunens tjänstemän som verkar lägga fram det ena dåliga förslaget efter det andra för våra beslutande politiker.

Långben

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Tyresö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.