Välj ditt område
Nya parkeringsregler i Skogås C.
Nya parkeringsregler i Skogås C.

Debatt:”Säg ifrån annars försvinner kunderna”

Debatt / Insändare Nu ska tydligen Huge tjäna pengar på obetänksamma kunder­ som glömmer att hämta parkeringsbiljett vid de två nyuppsatta parkeringsautomaterna i Skogås centrum, skriver Urre.

Det kommer att myllra av lapplisor varje­ halvtimme i Skogås centrum som vill snika till sig en felparkeringsbot. Det ryktas också att parkerings­böterna ska öka med 50 procent.

Samma förfarande försökte man 
i Farsta centrum med gratisbiljetter 
i ett snålt tilltaget antal biljettautomater. Efter sex månader och knappt några kunder kvar för affärsinnehavarna, som det vart ett jäkla liv på, blev man tvungna att återgå till det gamla systemet med p-skivor.

Affärsinnehavarna i Trångsunds centrum är de som jublar, för nu blir det tryck där när parkeringen är mer lätt­tillgänglig.

Så ni affärsinnehavare i Skogås centrum­, konka eller gå på Huge och klaga. Parkeringen är faktiskt till för er skull och vår service, inte för att någon­ ska försöka lura till sig parkerings­böter av stressade männi­skor

”Urre”


Vad tycker du? Tyck till i ämnet – eller i ett helt annat ämne! Skriv din debattartikel eller insändare här!


 

Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.
Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

En skadad efter mc-olycka i Grödinge

Nyheter

De äger stans mäktigaste husbil

Nyheter

Just nu: Gasläcka vid Observatorielunden

Kultur

Polisen stoppar Bob Hund-spelning på Plattan

Sport

Dags för ett av världens tuffaste lopp

Brott

Jakt på kepsprydd apoteksrånare