Djungelns lag när trafikljusen släcks

På senaste tiden har de mest centrala och hårt belastade gatukorsningarna saknat ett fungerande trafikljus då dessa helt enkelt har blivit nedsläckta, helt svarta. Detta har givit att djungelns lag gäller i dessa korsningar, speciellt korsningen Frösundaleden/Solnavägen.

Nu har den korsningen i sanningens namn inte fungerat ändå sedan den byggdes ”klart” men med alla nedsläckningar blir ­bussarna försenade, bilar stöter ihop, köerna växer.

Ett annat exempel, korsningen Tritonvägen/Storgatan var nedsläckt i över en vecka för en tid sedan, med en massa tillbud i trafiken. Trist då det är den enda korsningen i Solna med ett trafikljus som verkligen fungerar bra för alla trafikslag.

Är alla dessa nedsläckningar ett sätt för Solna Stad att spara på pengar på el, eller har man som vanligt köpt upp det billigaste skräpet som finns allt tillgå, både vad gäller utrustning och entreprenör?

Alliansen har nu tappat en trogen röst efter 23 års boende i Solna, nu blir det sossarna, kan inte bli sämre i alla fall.

Virebergsbo