Djupdalsvägen är ingen liten bakgata

Jag har svårt att förstå hur en del boende på Djupdalsvägen anser att endast de som bor i området ska ha rätt till vägen vissa tider. Vi alla betalar skatt för allmänhetens vägar och borde också ha rätt att åka på dessa, alla tider.

Att spärra av hela västerort och bara tillåta en enda in- och utväg, via Alvik, morgontid är för många förödande. Jag bor själv precis på andra sidan Drottningholmsvägen och åker ofta in vid korsningen innan Brommaplan, trots förbudsskyltar!

Måste också säga att det verkar vara mycket få som gör som jag, ser nästan aldrig någon annan, alla står och väntar i denna gigantiska kö på Drottningholmsvägen in mot Brommaplan (hur det är för dem som bor vid denna väg kan man ju undra). Vid denna väg tar det cirka 15 minuter för mig att komma till arbetet, som ligger inne i området. Kör jag via Alvik, som dessutom är en rejäl omväg, tar det ta cirka 45 minuter.

Djupdalsvägen är inte någon liten bakgata, utan en genomfartsväg och det finns en anledning till varför hus vid sådana gator har ett lägre pris än andra hus längre in i området – alla vet att dessa vägar är mer trafikerade!

Det är ett otroligt provinsiellt tankesätt att stänga av för andra, som faktiskt ska in i området och rent märkligt att man kan ha laga rätt spärra av ett område, stort som en stadsdel på detta sätt!

En av alla som

arbetar i området