ANNONS

Du får betala din ­bostad på egen hand

ANNONS

Svar på insändaren ”Låt villorna bekosta upprustning” den 8 juli:

Kära Karlsson på 6:e våningen, visst kan vi villaägare (ej rika) bekosta ditt och andras boende för våra hårt intjänade löner. Men först måste du betala min bil så att jag kan ta mig till och från arbetet så att jag kan tjäna min lön för att ge den till dig för ditt boende.

Typiskt idiotiskt och själviskt uttalande, du får tjäna dina egna pengar. Varför ska alltid någon annan betala kalaset? Var och en betalar för sig själv. Att ta någons annans pengar och tillhörig­heter är stöld. Vänj er vid att betala. Kan ni inte så förvänta er inte att någon annan ska betala via höjd skatt eller annan pålaga.

Att alltid kräva någon annans betalning leder till stagnation och lathet. Fastighetsskatt är orättvis, varför inte ren-luft-skatt, rent-vatten-skatt i så fall? Det drabbar ju alla och inte endast en målgrupp.

Vi villaägare har ju ingen vinst att betala med förrän villan är såld. Många av oss är pensionärer med begränsad inkomst, vart ska en fastighetsskatt tas ifrån då? Måste vi sälja för att du och andra ska få bo? Vilken rättvisa är det? Skaffa arbete och generera dina egna pengar att betala ditt boende med och kräv inte att andra ska straffas för din oförmåga och lathet.

Ej rik fastighetsägare

Villaägare är inte alltid rika och vill inte betala andras boende, anser insändarskribenten.arkivbild

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Tyresö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.