ANNONS

”Edsberg är trevligt och buss 607 funkar bra”

Edsberg, Sollentunahem
"Edsberg är ett mycket bra ställe att bo i, händer inte mer här än på andra ställen", menar signatuten "En som trivs i Edsberg".
Signaturen "En som trivs i Edsberg" håller inte alls med de som klagade på bland annat buss 607 i insändaren ”Fångarna 
i Edsberg anropar kommunen” den 27 februari.
ANNONS

Svar på insändaren ”Fångarna 
i Edsberg anropar kommunen” 
den 27 februari.

Vilka är ni? Vem representerar ni? Mig representerar ni inte och inte andra jag pratat med. Edsberg är ett mycket bra ställe att bo i, händer inte mer här än på andra ställen.

Men det är ert klagande på buss 607 som är konstigast. Under mina 15 år i Edsberg har busstrafiken aldrig fungerat så bra som nu och jag åker varje dag morgon/kväll, men även helger. Har även anhöriga och vänner som reser dagligen och ingen har synpunkter.

Nu är det inga proppfulla bussar från Sollentuna C och bussarna ankommer i ett jämnt flöde. Likaså åt andra hållet med kort väntetid på pendeltåg norrut/söderut.

Jag vet inte vilka tider ni reser på eller om ni överhuvudtaget åker 607:an regelbundet. Ni skriver att ni tvingas åka pendeltåg och det låter lika löjligt som ert namn Aktion Edsberg. Ni är 5–6 bittra medlemmar som verkar bry er mer om er själva än om oss alla bor i Edsberg. Ni borde väl ha presenterat er och frågat oss boende i Edsberg vad vi tycker är dåligt. Det finns andra viktiga saker att lägga energi och tid på än en buss som fungerar.

Låt oss slippa höra ert klagande och ta och åk 607:an från Sollentuna C till Danderyds sjukhus en dag så får ni se verkligheten.

En som trivs i Edsberg

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.