ANNONS

En härlig middag tog bort alla fördomar

Chilipeppar i olika färger.
Chilipeppar i olika färger.
ANNONS

Denna vecka är det matvecka i Haninge, detta har bland annat inneburit att allmänheten har haft möjligheten att få äta på några av Haninges skolor.

Den 24 september fick jag och min familj förmånen att äta middag på Vendelsö Hage. Där visade skolan upp sig från sin bästa sida, och det serverades chilensk köttgryta med tillbehör. Och det var otroligt gott.

Tallriken var som en enda stor färgpalett med smaker och färger. En nyttig måltid fullspäckad med underbara råvaror och hetta. Vi kom hem mätta, belåtna och inspirerade! Ett stort tack för en underbar middag.

Sist men inte minst vill jag uppmärksamma den man i personalen som jag pratade med.

Det var underbart att höra skolmatsalspersonal prata varmt om tillagningsmetoder och hur man får fram bästa smakerna. Vilka chilifrukter som har hetta och vilka som tillför ett djup.

Många fördomar jag haft försvann på ett ögonblick! Jag hoppas verkligen att Haninge lyckas behålla dessa eldsjälar. De kommer garanterat att komplettera, och tyvärr i många fall vara den enda källan till att våra barn får en inspirerande, värdefull och framför allt ett hälsosamt synsätt på mat. Tack ännu en gång!

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Haninge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.