ANNONS

Ett litet tack hade gjort så mycket

ANNONS

Torsdagen den 4 september firades äldreboendet Johanneslund tio år. Underbart väder, fint dukat med långbord ute, grillat och trevlig underhållning. Boende, personal och anhöriga fanns med.

Ewa Kardell, förvaltningschef på Haninge kommuns äldreomsorg, var där också. Hon höll ett jättefint tal om hur Johanneslund har utvecklats genom åren och hur bra allt har gått. Som avslutning fick de två cheferna varsin bukett med blommor. De blev tackade för vad de gjort för äldreboendet och för personalen. Allt fint, så långt. Men någonstans hade många av oss som arbetat på Johanneslund i många år, en klump i magen av besvikelse. Vi som varit med att bygga upp Johanneslund till vad det är i dag. Vi som haft visioner att följa värdegrunderna som för oss alla är så självklara omtanke, ödmjukhet och engagemang.

Inte ett ord till oss. Inte en enda liten stavelse om att utan oss så hade inte Johanneslund varit det, det är i dag. Engagerad personal, som bemöter våra gamla med ödmjuk omtanke och som har gett den fina stämning och goda omvårdnad vi har. Det kan finnas hur många chefer som helst, men utan personal, ingen verksamhet.Ett enda litet tack hade gjort så mycket.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Haninge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.