ANNONS

Får man inte fota i Skytteholmsparken?

ANNONS

Jag var i Skytteholmsparken den 22 juni runt kl. 11–12. Tog bilder på mitt barnbarn, som sprang från en lekplats till en annan. Det var svårt att fånga in honom för en bild… knäppte några bilder, max sex stycken.

När jag satt och vilade dök det upp en stram äldre dam, som utan att ha presenterat sig sa strängt till mig att jag inte fick ta bilder i parken och att jag måste radera ut alla jag hade tagit. Hon påstod att det kanske fanns bilder på en dagisgrupp som hade ockuperat en lekplats där mitt barnbarn också lekte.

Om nu någon såg att jag fick med något barn från den gruppen hade de väl kunnat säga till barnen eller kontakta mig på platsen? Nu fick jag denna argsinta militäriska tanten på mig säkert en timme efter att jag hade slutat fotografera. Hon var bara för mycket, jag blev paff, men lydde, fotona raderades.

Vet ej om hon var parkvakt eller dagispersonal, men sättet hon skötte sitt jobb var under all kritik. Den här personen hade inte den sociala kompetensen att sköta uppdraget den dagen, men det finns väl kurser för det?

Jag kände mig som en brottsling och den fina dagen i den fina nya Skytteholmsparken förstördes. Grrr.

Farmor