Nu får mitti.se nya kläder

”Nu blir det ännu enklare och smidigare att läsa Mitt i digitalt”, säger chefredaktör Anna Körnung om vår sajt mitti.se som nu har fått nytt utseende.
”Nu blir det ännu enklare och smidigare att läsa Mitt i digitalt”, säger chefredaktör Anna Körnung om vår sajt mitti.se som nu har fått nytt utseende.
Nu blir det ännu enklare och smidigare att läsa Mitt i digitalt. Denna vecka är nya mitti.se här, en sajt som både är snabbare och mer innehållsrik.

Varje vecka läser du och runt en miljon andra Mitt i. Många läser sin Mitt i-tidning varje tisdag och digitalt betydligt oftare via någon av våra 31 lokala sajter som levererar nyheter varje dag.

Vill du även få en bra överblick av vad som händer i hela Stockholmsområdet finns vår startsida mitti.se där vi samlar de bästa nyheterna, både de större avslöjandena och det där som händer runt hörnet, i ditt kvarter.

Tidigt varje morgon uppdaterar vi dig också med senaste nytt i det vi kallar morgonkollen. Här får du också snabbt veta om det är något krångel i morgontrafiken och vilket väder som väntar.

Klubbläge eller konstutställning? Varje fredag får du de bästa tipsen inför helgen. Vill du vara säker på att få dessa, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.

För att inte missa något av vad som händer just där du bor rekommenderar jag dig att följa något av våra 31 lokala facebook- eller twitterkonton. Där kan du självklart också tipsa, kommentera och prata med våra reportrar. Mig når du på anna.kornung@mitti.se

Trevlig läsning – i vilken form du än läser oss!

PS. Det kan dyka upp vissa problem med den nya sajten. Vi jobbar hela tiden med att minimera detta men jag hoppas du har lite tålamod så här i början.