Fel att ge böter på en öde naturtomt

Hur kan man ge böter till bilar där det inte ens finns en skylt? Naturtomt? Varför har kommunen kommit dit med grus om man inte får stå där? Varför är det ett problem att parkera på en tomt i Visinge som inte används och inte behövs av kommunen och där familjer och anhöriga stått sedan 1984?

Flertalet familjer finns kvar och var med när det muntliga avtalet gjordes. Varför spelar det ingen roll? Jag har anhöriga som bor där och kan inte längre komma dit med min familj då det inte finns parkeringar. Vi kan inte ha familjemiddagar längre då det inte alltid finns parkeringar.

Nu står bilar huller om buller.Folk har fått förstöra sina tomter för att ställa sina bilar och det ser fruktansvärt ut. Vi som hälsar på får stå på gatan, vilket utsätter barnen som leker för fara. Vad händer när de kommer utspringande från sina tomter bakom denna bil och blir påkörda? Alla har inte råd eller möjlighet att göra en extra parkeringsplats och ska dessa personer inte kunna ha besök eller en varsin bil?

Det verkar som om kommunen lyssnar mer på enstaka personer som klagar frenetiskt än på flertalet Visingebor som tycker att naturtomten passar utmärkt att parkera på.

Är detta verkligen rätt sätt för politikerna att gå till väga? När ska ni komma ut och möta verkligheten? Komma ut och titta på denna tomt och berätta vad ni ska använda den till?

Prata med Visingeborna. Och om inte denna tomt får användas som parkering, hitta en ny! Hjälp till i stället för att förstöra. 700 kronor i böter? Varför?

Arg anhörig