ANNONS

Förstör inte grillplatsen i amfiparken

ANNONS

I Hägerstensåsens amfipark finns en grill/bouleplats med fina bord och sittmöbler, papperskorg och en boulebana inramad med stockar. Den är välbesökt av grillare och boulespelare och tycks ha blivit den sociala samlingspunkt man tänkt sig. Så långt allt väl!

Men varför kan inte ”gemene man” låta de närboende få ha denna träffpunkt i det skick den blev vid iordningsställandet?

”Någon” trivdes tydligen bättre med att möblerna placerades på boulebanan och flyttade dem dit. Helt ok om man efter avslutad grillfest återställt möblerna! Men så blev det inte! I stället lämnar man platsen nerskräpad med papptallrikar och plastbestick! Den senaste åverkan är att bord med sittplatser trasats sönder! Kan bara ses som vandalisering. Varför?

Vi är x antal boende på/runt Åsen som inte har tillgång till strandnära sommarstugor där vi kan grilla och råda oss själva. Vi är om inte beroende så i vart fall nöjda med att ha fått denna oas att träffas i. Platsen är till för alla men det handlar om att alla måste medverka till att vi får behålla platsen och då i samma skick som den var då den iordningställdes. Snälla städa efter er!

ba i 7:an

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Skärholmen Vårberg Bredäng direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.